minden, amit megszerethetsz

Elcsépeltnek hangzik, de nincs aki tagadná: a szemünk a legmeghatározóbb eleme az arcunknak. Pont mi csajok ne tudnánk? Ha csak a sminkelést vesszük, az alapozó oké, rúzs, persze – de semmi sem „nyomja le”, ha egy ütős szemfestést sikerül csinálnunk.

Találtunk néhány idézetet a life.hu-n pasiktól, hogy mit néznek meg először egy nőn:

 Imre, vállalkozó (47)

“Közhely, hogy a szem a lélek tükre, de szerintem igaz, és én ehhez is tartom magam. Túl sok csalódás ért már az életben nők részéről ahhoz, hogy bármelyik egyéb testrészüknek bedőljek, én csak a szemeknek hiszek. Szerintem rengeteget, majdnem mindent elárul az emberről, és szeretném azt hinni, hogy legalább abból már tudok olvasni.”

A szem… ugye?

Viszont itt jön a képbe az idő. Az alakot tudjuk takarni, dolgozni rajta, tudunk fogyni, vagy hízni… Csak akaraterő, kitartás, és megfelelő módszerek függvénye (jó, tudjuk, nem egyszerű, de összehasonlítva azzal, amire nincsen ráhatásod?!)

De az állandóan fedetlenül hagyott arc és a szemkörnyék elsőként mutatja meg, ha az idő éppen már-már elszaladóban van.

Hogyne lennének itt is lehetőségek! Mi viszont most egyvalamiről akarunk mesélni, mert ez az, amitől a legtöbben félnek, és inkább ideig-óráig tartó dolgokat választanak helyette. Félre ne értsetek – azok is nagyon jók! Azonban eljön az a kor, hogyha nem akarjuk a fél életünket a kozmetikusunknál tölteni, el kell gondolkodni azon, hogy önbizalmunknak egy magabiztos plasztikai sebész mekkora pluszt tudna adni.

Szóval a szemkörnyék. Nem csupán a ráncokról beszélünk… beszélhetünk a duzzadtságról, a szemhéj megereszkedéséről, vagy bármilyen fizikai változástól, amitől nem tudunk nem fáradtabbnak, kialvatlanabbnak, és ettől akaratlanul is öregebbnek tűnnünk.

Akár hiszed, akár nem, a szemhéjplasztika tökéletes megoldás a fenti problémákra. Nem egy, nem kettő ismerősünk átváltozását nézhettük végig a saját szemünkkel. Elsőre nem is nagyon értettük, hogy mi is az, ami változott rajtuk. A beavatkozás  után észrevétlenül kúsztak le róluk a plusz évek. Fiatalosabb lett a karaktere minimális változás ellenére is 🙂

Ráadásul jó, ha tudod, hogy ez a beavatkozás nem csak azoknak érhető el, akik amúgy is megengedhetik maguknak a „plasztikázást” – mostmár jócskán „emberközeli” árakon lehet hozzájutni, főleg persze akkor is, ha rajtunk múlik.

Hiába apró a beavatkozás, higgyétek el, mintha új külsőt kaptatok volna. Ez a fajta fiatalodás igazi kicserélődés – nem áldozol túl sokat, mégis megszépülve testben, és lélekben is nagyon-nagyon sokat jelent.

u.i: Ne felejtsük el azt sem, hogy férfiak is ugyanígy ki vannak téve mindennek, és az ő esetükben is nagyon látványos a változás! Ezt a fajta beavatkozást bárki igénybe veheti. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: